o nama

Advokatsku kancelariju Bajić&Popović čini dinamičan i iskusan tim advokata, čiji je cilj da svojim klijentima pruži efikasnu, profesionalnu i kvalitetnu pravnu uslugu.

Rastko Popović

Advokat/Founding partner

Kontakt

Oblasti rada

  • Korporativno pravo
  • Trgovinsko pravo - Ugovorno pravo
  • Radno pravo - na strani poslodavca
  • Građevinarstvo, investicije

Strani jezici

  • Engleski

Biografija

Rastko Popović je završio Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu, te nakon pripravničkog staža u Privrednom sudu u Novom Sadu, započinje advokatsku praksu u porodičnoj kancelariji Popović. Od 2008. godine započinje rad u Advokatskoj kancelariju Bajić&Popović, kao jedan od osnivača. Od početka bavljenja advokaturom se opredelio za privredno pravo, te tokom godina u toj oblasti stiče značajno iskustvo i specijalizaciju posebno u segmentu korporativnog i trgovinskog prava.

Tokom karijere učestvovao je u projektima realizacije stranih greenfield i brownfield investicija, investicija putem akvizicija i privatizacija domaćih privrednih subjekta, ali i projektima investicija domaćih pravnih lica u inostranstvu.

Rastko upravlja odeljenjem kancelarije za pružanje pravnih usluga zavisnim privrednim društvima međunarodnih i internacionalnih kompanija i fondova u njihovom day-to-day poslovanju.

Član Advokatske komore Vojvodine od 2005. godine. Govori engleski jezik.