ADVOKATSKA KANCELARIJA BAJIĆ&POPOVIĆ

Kontaktirajte nas
O nama

Advokatsku kancelariju Bajić&Popović čini dinamičan i iskusan tim advokata, čiji je cilj da svojim klijentima pruži efikasnu, profesionalnu i kvalitetnu pravnu uslugu.

Zahvaljujući dugogodišnjem zastupanju domaćih i inostranih klijenata, stekli smo bogato iskustvo u praksi, ostvarili saradnju sa mnogim državnim, bankarskim i drugim finansijskim institucijama, što nam omogućava da svoj cilj, iz dana u dan, i ostvarujemo.

Advokatska kancelarija Bajić&Popović trudi se da sa svojim klijentima izgradi dugoročan, partnerski odnos, zasnovan na međusobnom poverenju, jer verujemo da se samo u takvim uslovima mogu postići najbolji rezultati. Želja da tačno razumemo poslovne potrebe svakog klijenta čini osnovu našeg poslovanja.

Trudimo se da ohrabrujemo naše klijente da nas uključuju u svoje projekte od početka, kako bi se izbegle sve moguće pravne zamke na putu do uspeha. Ako nam se, pak, klijenti obrate kada problem već postoji, svojim savetima eventualnu štetu svodimo na najmanju moguću meru ili je, ako je moguće, u potpunosti amortizujemo.

Pravne oblasti

Dugogodišnjim iskustvom u poslovnoj praksi, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, stekli smo sposobnost da svojim klijentima pružimo pravne usluge najvišeg kvaliteta.

naše vrednosti

Integritet

Pridržavamo se najviših etičkih principa uz strogo poštovanje povreljivosti podataka u odnosu na naše

Profesionalnost

Stremimo da svojim klijentima pružimo visoko profesionalnu i najkvalitetniju moguću uslugu.

Razumevanje klijenta

Usmerenost na razumevanje potreba svakog pojedinačnog klijenta i "oblikovanje" pravnih usluga prema potrebama svakog pojedinačnog klijenta.

Unapređenje

Naši advokati su posvećeni stalnom profesionalnom usavršavanju, kako bi bili u stanju da svakom problemu pristupimo sa inovativnim rešenjem.

Pružiti više

Pružiti klijentu više nego što očekuje i više nego što bi drugi pružili u istim okolnostima.